Copiii se inspiră din spectacolele Teatrului „Colibri” pentru a desena personajul preferat

0
59

Două povești minunate prind viață în spectacolele programate de Teatrul pentru Copii şi Tineret „Colibri” la sfârșitul acestei săptămâni și îi poftesc pe cei mici să se inspire din ele pentru a realiza desene care să fie admirate în expoziția „Personajul preferat”, ce va fi vernisată la 1 Iunie.

Astăzi, 10 mai, de la ora 18.00, sursă de inspirație le va fi reprezentația „Ursul păcălit de vulpe”, de Ion Creangă, scenariul, regia și scenografia semnate de Valentin Dobrescu, muzica Alin Macovei-Moraru, cu actorii Ionica Dobrescu, Daniel Mirea, Mugur Prisăcaru, Alla Cebotari, Adriana Ioncu și Emanuel Popescu.

Cel de-al doilea spectacol al week-end-ului, prezentat duminică, la ora 11.00, este „Sarea în bucate”, după Petre Ispirescu, scenariul și regia Valentin Dobrescu, scenografia Mihai Pastramagiu, muzica Alin Macovei-Moraru. În distribuție îi regăsim pe actorii Ionica Dobrescu, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Iulia Cârstea, Cosmin Dolea, Mugur Prisăcaru și Daniel Mirea.

Pentru creațiile lor, copiii vor primi la teatru cartoane personalizate, pe care le vor aduce până la 25 mai, la sediul Fabricii de Povești electroCOLIBRI, din Calea București nr. 56, de luni până vineri, între orele 9.00 și 15.00, sau la spectacolele din week-end.

Luna aceasta, cei mici mai pot viziona pe scena craioveană spectacolele „Fata babei și fata moșneagului” (17 mai), „Albă ca Zăpada” (18 mai), „Inimă de piatră” (24 mai), „Cântăreții din Bremen” (25 mai) și „Pinocchio” (31 mai).