Pietoni accidentaţi pe „A.I. Cuza”

0
390

Doi pietoni, o fată de 20 de ani şi un bărbat de 43 de ani, au fost răniţi, sâmbătă seara, în Craiova, în timp ce traversau regulamentar strada, pe trecerea de pietoni. Poliţiştii îi cercetează penal pe cei doi şoferi vinovaţi de producerea accidentelor.

Primul accident s-a petrecut sâmbătă,  în jurul orei  17.30, pe strada A. I. Cuza din Craiova. Din cercetările poliţiştilor Biroului Rutier Craiova s-a stabilit că, Boşoteanu Cristina, de 37 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism Volkswagen Golf pe strada A.I. Cuza, la intersecţia cu Calea Bucureşti nu i-a acordat prioritate de trecere lui Ionuţ Goniţă, de 43 de ani, din Craiova care traversa strada regulamentar, pe marcajul pietonal, bărbatul fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova pentru îngrijiri medicale.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 20.30, Gabriel Golumbeanu, de 21 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism marca BMW pe strada A.I. Cuza, ajuns la intersecţia cu strada Panait Moşoiu, pe fondul neatenţiei, a accidentat-o pe Nicoleta Totoianu, de 20 de ani, din Craiova care traversa strada regulamentar pe marcajul pietonal din faţa Teatrului Naţional. Din fericire, nici tânăra nu a suferit leziuni grave, după cum au constatat medicii.

„În ambele cazuri victimele au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova pentru îngrijiri medicale, suferind leziuni uşoare, iar pe numele conducătorilor auto s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat agent principal Amelia Barbu, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.