Spectacol demn de Caragiale la AJF Dolj – Scandal pe „ciolan”, cu Neagoe şi Bogdan

9
287

Silviu Bogdan a apărut să-şi ia în primire postul şi sediul, însă a plecat aşa cum a venit

Forfotă mare la sediul AJF Dolj ieri dimineaţă. Preşedintele ales de Adunarea Generală Extraordinară organizată cu girul FRF, Silviu Bogdan, a venit să-şi ia în primire „gestiunea”. Preşedintele suspendat de FRF şi a cărui numire a fost anulată de o hotărâre judecătorească, Nicu Neagoe, îşi exercita în voie mandatul. „Renegatul” din fruntea AJF se ocupa de rezolvarea ultimelor probleme legate de transferuri înaintea reluării sezonului competiţional. Silviu Bogdan şi staff-ul său au dat buzna în biroul lui Neagoe şi l-au somat să părăsească sediul şi funcţia, prezentând o hârtie legalizată la notar, care conţinea hotărârea Adunării Generale Extraordinare. „Noi v-am arătat în ce bază am venit aici, arătaţi-ne şi dumneavoastră în ce bază staţi aici!” au spus „revoluţionarii” prin vocea lui Corvin Cazacu, aliatul lui Bogdan. Nicu Neagoe, afişând mina celui stăpân pe situaţie, cu zâmbetul şmecheresc afişat pe sub mustaţă, a replicat pe un ton oscilând între imperativ şi sarcastic: „Cei din Frontul Salvării Naţionale al fotbalului trebuie să depună nişte hârtii la judecătorie şi noi ne vom conforma. Noi spunem că ei mint. Noi suntem în funcţie acum. Adunarea Generală Extraordinară nu a fost statutară, nu a fost legală, şi chiar dacă ar fi fost legală noii aleşi aveau nevoie de o hotărâre judecătorească prin care erau recunoscuţi. Când vor veni cu acea hârtie, noi o vom analiza şi vom hotărî când vom preda AJF-ul. Dar ei ştiu că nu au niciun temei, fiindcă la acea Adunare nu au fost decât 45 de echipe, aduse cu forţa, şi restul sunt ştampile şi semnături false. Nu au ei 75 de echipe, noi avem atâtea. Vă spun ca Mitică Dragomir: dacă mă avea cineva la mână cu ceva în toţi aceşti ani nu mai eram în funcţie”. Neagoe a fost completat şi adjunctul său de nădejde, Sorin Pătraşcu, iritat la maxim de tirada grupului lui Silviu Bogdan: „Veniţi cu o hotărâre judecătorească prin care rezultă că nu mai suntem noi la AJF şi sunteţi dumneavoastră!” Apoi, vicele s-a aşezat cuminte în jilţ, continuându-şi docil munca de birou. Bogdan şi grupul contestatarilor a renunţat la „puci”, eliberând încăperea ticsită de susţinători ai lui Neagoe.

Campionatul începe în week-end

Cele trei eşaloane patronate de AJF Dolj sunt programate să se reia la sfârşitul acestei săptămâni, chiar dacă Silviu Bogdan stabilise amânarea restartului până la finalul lunii martie, pentru a beneficia de o perioadă de reorganizare în cazul în care ar fi instaurat noua ordine la AJF. „Sâmbătă şi duminică vor reîncepe campionatele. Cine vrea să joace, joacă, cine nu, e treaba lor. Sunt doar 10 echipe care nu s-a prezentat până acum, doar 3 din liga a IV-a” dixit Nicu Neagoe. Silviu Bogdan a recunoscut că nu are ce face şi se va îndeplini voia lui Neagoe: „Nu ne putem opune începerii campionatului, trebuie să lăsăm echipele să joace fotbal, chiar dacă noi am dorit amânarea. Primarii mă sună în fiecare zi, şi-au dorit şi ei amânarea, fiindcă nu pot jongla cu banii publici”. Bogdan a explicat apoi intevenţia la AJF Dolj: „FRF trebuie înştiinţată de aceste lucruri, iar dacă Nicu Neagoe şi ai săi au ceva să conteste să se adreseze justiţiei, până atunci trebuie să ne lase să ne ocupăm de AJF. Legal, noi suntem în funcţie, avem tabelele cu echipele care au votat, nimeni nu poate să conteste acea Adunare Generală. O hotărâre judecătorească a anulat alegerile din 2009. Noi am dorit să salvăm fotbalul doljean, unele echipe au înţeles, altele nu. Nicu Neagoe nu are nicio calitate în momentul de faţă să ocupe sediul AJF. Oricum, vom merge mai departe, deşi nu ştiu concret acum ce vom face”. Corvin Cazacu, reprezentant al echipei Progresul Segarcea şi ales trezorier la Adunarea Generală Extraordinară, i-a susţinut discursul lui Silviu Bogdan: „Am venit din partea clubului Progresul Segarcea să luăm vizele de joc pentru începerea campionatului, dar domnul Neagoe ne-a cerut nişte bani în schimb. Gestionăm bani publici şi I-am spus lui Nicu Neagoe că nu putem să-i oferim unor oameni care nu reprezintă AJF Dolj, fiindcă Adunarea Generală care a avut loc a desemnat alte persoane în funcţiile de conducere”. Cert este că am avut parte doar de o nouă rundă de scandal la AJF Dolj, în urma căreia „Frontul Salvării fobalului doljean”, aşa cum i-a ironizat Neagoe pe Silviu Bogdan şi compania, nu a reuşit să-l sperie pe starostele Neagoe, care păstoreşte fără probleme fotbalul doljean. Şi tot el îi va da startul în acest week-end.

9 COMENTARII

  1. MAI DAR BINE ATI ZIS, BATAIA ASTA PE CIOLAN ESTE MARE DE TOT, SI DUREAZA DE CATIVA ANI SI VAD CA INCA BATAIOSUL DE BOGDAN NU A REUSIT SA GUSTE DIN COLAN, I-A AJUNS MIROSUL LA NAS SI ACUM SE LUPTA SA IA SI CIOLANUL….NU STIU DE CE DIN TOTI OAMENII DIN SPORT S-A GASIT ASTA CARE NU STIE NICI MACAR SA SE EXPRIME SI SA DUCA O FRAZA CURSIVA PANA LA CAPAT…..CU AAA UL LUI NU MAI FACEM NOI PERFORMANTA IN AJF, CEL MAI BINE ESTE SA SE OCUPE DE AFACERILE LUI SI SA NE LASE IN PACE , SA LASE OAMENII COMPETENTI SA OCUPE ACEASTA FUNCTIE, DC TOT VREM SA-L DAM PE NEAGOLE DE PE SCAUN CEL PUTIN SA VINA UNUL COMPETENT NU ASTA CARE A TERMINAT FACULTATEA LA 45 DE ANI…..LASA-NE BOGDANE…DU-TE

  2. Dupa dezafilierea Universitatii,
    MARE RUSINE IN FOTBALUL DOLJEAN.
    Reamintesc : INVATATI,INVATATI,INVATATI !

Comments are closed.