Măsuri de ordine pentru meciul de handbal din „Polivalentă”

0
99

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj vor asigura, duminică, ordinea şi siguranţa publică, la Sala Polivalentă din Craiova, cu ocazia desfăşurării meciului de handbal feminin dintre echipele SCM U Craiova – HCM Rm. Vâlcea, începând cu ora 13.00, eveniment considerat cu un grad mediu de risc.

Jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj în cooperare cu efective din cadrul I.P.J. Dolj, Poliţia Locală Craiova şi I.S.U. Dolj vor asigura condiţiile de securitate pentru toţi participanţii la această manifestare sportivă şi vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional şi contravenţional, intervenind în cazul în care ordinea publică va fi tulburată. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj invită spectatorii să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locul de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul Sălii Polivalente. Conform legislaţiei în vigoare, vor fi efectuate controale corporale şi ale bagajelor, atât de jandarmii aflaţi în dispozitivele de prefiltrare cât şi la porţile de acces în sală.

Pentru evitarea incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, IJJ Dolj face următoarele recomandări: spectatorii trebuie să respecte măsurile adoptate de organizator (ora de acces, obiecte interzise, locuri de parcare, punctele de acces etc.); să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.) şi să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia; să nu se afle sub influenţa băuturilor alcoolice.