Stângă: „Mergem la Satu Mare să câştigăm”

1
81

Antrenorul CSU spune că echipa are probleme cu moralul la derby-uri

CS Universitatea Craiova pleacă astăzi spre Satu Mare, pentru meciul cu Olimpia, iar Ovidiu Stângă a precizat că obiectivul echipei este victoria, pentru care poate fi ajutat şi de absenţii din etapa trecută: „Mergem să câştigăm, trebuie să şi putem, să demonstrăm că avem forţa să învingem orice adversar. Jucătorii care au acuzat răceală la meciul cu ASA Târgu Mureş şi-au revenit, sunt apţi pentru jocul de la Satu Mare. Au revenit cei cu probleme medicale, mai avem două antrenamente, astfel încât mai avem timp să umblăm la moralul echipei. Varga va fi cu siguranţă în lotul de 18, depinde doar de el dacă se va impune printre titulari”. Antrenorul Universităţii consideră că jucătorii vor trebui să fie mai concentraţi în derby-uri, ţinând cont că s-au pierdut meciurile cu Bistriţa şi ASA, iar cu FCU s-a obţinut doar o remiză. „Avem explicaţii profesioniste după eşecul cu ASA, dar ţin de interior. Am observat şi eu că echipa nu funcţionează la parametrii optimi în derby-uri. Intervine moralul echipei, individual cum se mobilizează fiecare în parte. Important este că avem forţa să le remediem şi să câştigăm următoarele meciuri”. Stângă nu crede că este „lucrat” de jucători: „Nu cred că mai joacă cineva împotriva antrenorului, în aceste vremuri grele pentru echipele de fotbal, fiindcă asta înseamnă că jucătorii şi-ar face singuri rău”.

Ferfelea: „Au fost zile grele după eşecul cu ASA”

Prezent la conferinţa de presă, mijlocaşul Viorel Ferfelea a încercat să convingă presa că declaraţia sa de la finalul meciului cu ASA, „Degeaba vrei să alergi, dacă nu poţi”, postată şi pe site-ul oficial al clubului, a fost interpretată greşit şi a mărturisit că zilele ulterioare eşecului au fost dificile: „A fost foarte greu să-mi explic ceea ce s-a întâmplat la pauză. Parcă au fost două meciuri diferite. În partea a doua nu am mai avut aceeaşi prospeţime. Prospeţime nu poţi avea din mai multe motive – nu mai ai posesia mingii, poate şi frica de rezultat. Au fost două-trei zile mai grele, dar acum mergem înainte, am lăsat totul în spate şi ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut“. Ferfelea speră să dea gol la Satu Mare şi echipa să plece cu toate punctele: „Am marcat cu Satu Mare în tur, mi-aş dori să recidivez şi în partida retur, dar cel mai important este ca noi, ca echipă, să luăm trei puncte“.

 

CS Universitatea a rămas afiliată provizoriu

Afilierea definitivă a CSU Craiova la FRF nu a fost votată la Adunarea Generală, neîntrunind 50 la sută plus 1 din voturi, aşa încât clubul din Bănie a rămas cu afilierea provizorie, iar cazul va fi judecat de departamentul juridic al FRF. CSU Craiova evoluează în Liga a II-a pe locul acordat de FRF acum doi ani oraşului Craiova. Adrian Mititelu a fost cel care a făcut scandal înaintea votului, pentru ca membrii să nu aprobe afilierea definitivă a CSU Craiova. „FRF ne-a oferit locul în Liga a II-a, nu văd de ce să ne fie retras acest green-card. Nu suntem noi cei care am distrus fotbalul din Craiova” a comentat ieri directorul general al CSU, Ion Geolgău. 

1 COMENTARIU

  1. Acest gropar boovean nu se potoleste,vrea sa distruga tot ce ai iese in cale.Cred ca numai mititica il potoleste unde ai doresc sa ajunga cat mai repede.

Comments are closed.