„Zilele comunei Brădeşti”, o sărbătoare care s-a bucurat de mare succes

1
779

A cincea ediţie a „Zilelor comunei Brădeşti” se poate spune că a fost o reuşită.  Pe 1 mai, aproximativ şase mii de oameni s-au adunat să asculte muzică de calitate, să mănânce un grătar, viţel sau berbecuţ la proţap şi să socializeze. Sărbătoarea a avut toate ingredientele necesare, iar organizarea a fost impecabilă. Lume prezentă pe stadionul din Brădeşti a fost şi pe 2 mai. Oamenii nu au plecat până nu au văzut focul de artificii pregătit de autorităţile locale. Trăgând o linie, primarul Ionel Răcăreanu se declară mulţumit şi, odată cu el, şi brădeştenii. 

Fiind singura sărbătoare organizată în această perioadă în partea de nord a judeţului Dolj, majoritatea oamenilor au profitat de zilele libere şi au mers cu mic, cu mare, la „Zilele comunei Brădeşti”. Aproximativ şase mii de oameni au fost prezenţi în prima zi. Pentru că pe 1 mai primarul comunei Brădeşti, Ionel Răcăreanu, nu a avut timp să îşi sărbătorească ziua de naştere, acesta a petrecut pe 2 mai, alături de foarte mulţi prieteni, printre ei numărându-se deputaţii Ionuţ Stroe şi Petre Petrescu, primarii Mircea Guţă de la Calafat şi Florian Şerban de la Predeşti, directori de instituţii, trezorierul PSD Dolj, Alin Golumbeanu, şi Marian Irinei, consilierul ministrului pentru Relaţii cu Parlamentul.

„Mă bucur foarte mult că în cele două zile de sărbătoare au venit atât de mulţi oameni la Brădeşti, pentru a ne fi alături şi pentru a se simţi bine. Din punctul nostru de vedere totul a ieşit foarte bine. Am avut artişti consacraţi pe scenă, am avut invitaţi de seamă, locuri de joacă pentru copii şi toate celelalte ingrediente necesare pentru o petrecere pe cinste. Dacă nu am avut nici o reclamaţie înseamnă că oamenii s-au simţit bine. Le mulţumesc celor care ne-au fost alături, şi le doresc tuturor să aibă sărbători pascale fericite, liniştite, alături de persoanele care le sunt dragi”, a declarat primarul comunei Brădeşti, Ionel Răcăreanu.

„Am venit la o sărbătoare frumoasă, foarte bine organizată”

Toţi cei care au urcat pe scenă pentru a transmite un mesaj celor prezenţi la „Zilele comunei Brădeşti”, pe lângă cuvintele frumoase spuse despre modul de organizare a evenimentului, l-au lăudat şi pe primarului Ionel Răcăreanu, care este un om bătăios, un bun gospodar, care a schimbat faţa localităţii pe care o conduce. „Am venit cu foarte mare plăcere în cele două zile la Brădeşti pentru că mă leagă o prietenie de primarul Ionel Răcăreanu şi îi respect foarte mult pe oamenii din această comună. A fost un bun prilej să întâlnim oameni dragi, prieteni vechi cu care poate că nu ne-am mai văzut de mult. Am venit la o sărbătoare frumoasă, foarte bine organizată, la care au participat foarte mulţi oamenii şi din localităţile vecine. Îi felicit pe organizatori, îi salut pe brădeşteni şi le doresc, lor şi tuturor doljenilor, să aibă un Paşte fericit şi luminos!”, a spus consilierul guvernamental Marian Irinei.

Lora şi Alex Velea vedetele evenimentului

Prima zi a fost încheiată de o artistă de pop, Lora, iar în a doua seară ultimul care a urcat pe scenă a fost Alex Velea. Dar pe parcursul celor două zile pe scenă au urcat mai mulţi solişti de muzică populară, aşa cum au promis organizatorii: Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Niculina Stoican, Sanda Argint, Nelu Biţînă, Cornel Cojocaru, Marcela Fota, Fam. Tapotă Lătăreţu, Ansamblul Folcloric “Maria Tănase”, Valentin Sanfira, Violeta Constantin, Cristian Bănăţeanu, Mirela Zisu, Marius Măgureanu, Marina Bucosu, Ionela Anghel Popa, Mihaela Toncea, Sorin Lepădatu, Claudia Ghiţulescu, Livia Celea, Lavinia Bîrsoghe, Filuţa Bogdan, Maria Birău, Luisa Dumitra, Rozele Calafatului, Liliana Popa, Aneta Şişu Bobolan, Manuela Motocu, Marcu Nicolici, Costin Niţu, Marina Birou.

1 COMENTARIU

  1. Bine, sărbătoare, mici, grătare, artişti, cântece.. dar chiar niciun cuvânt despre lansarea monografiei comunei Brădeşti, în data de 1 mai, nici un cuvânt ? RUŞINE !

Comments are closed.