Pavel Badea : „Nu este un buget al craiovenilor…din păcate”

0
239

Consilierul local, Pavel Badea a ieşit ieri, în prima sa conferinţă de presă, ca şi candidat pentru funcţia de primar al municipiului Craiova. Acesta a precizat că a făcut o analiză organizaţiei municipale a PNL, pe care o conduce de curând, şi a fost încântat de devotamentul şi dorinţa colegilor de a-l susţine în această cursă şi de a câştiga Primăria pe 5 iunie a.c. Pavel Badea a vorbit şi de numărul mare de tineri, care vin spre PNL şi care doresc o schimbare.

               „A venit timpul ca şi Craiova să aibă un primar liberal. Noi, cei de la PNL ne dorim să dăm deschidere, posibilitatea reală a celor care cred în valorile liberale să vină alături de noi. Este timpul ca oamenii într-adevăr valoroşi să vină şi să se implice în sistemul politic românesc, iar noi PNL facem acest lucru. Eu, Pavel Badea vreau ca oamenii valoroşi să vină la PNL şi împreună să promovăm interesul comunităţii, să vină aceşti oameni dacă vor să-şi promoveze propriile idei”, a subliniat Paveal Badea.

         Acesta a discutat şi despre bugetul Craiovei pe 2016, despre care a spus că este „un buget de campanie al actualului primar pentru alegerile din vară”, că nu are nicio legătură cu nevoile cetăţenilor. „Am participat la dezbaterea pe buget, care a avut loc recent, în sediul Primăriei. Nu vreau să discutăm foarte mult, dar totuşi cetăţenii Craiovei trebuie să fie informaţii pe ce li se duc banii. Nu este un buget al craiovenilor, din păcate, ci un buget de campanie al primarului. Ni se vorbeşte acolo de lucruri ce vor fi înfăptuite, dar fără să ni se precizeze ceva legat de sursa de finanţare. Exemplul cel mai clar este cel legat de asfaltarea străzilor. Cam un sfert de ceas a vorbit primarul în funcţie, de aceste străzi, a anunţat tot felul de nume de străzi, fără vreo prioritizare, fără vreun criteriu care a stat la baza selecţiei acestor străzi, ca să înţeleagă de cel căruia nu i se va asfalta strada. De ce a fost prioritară strada X şi nu strada lui. Este respectul faţă de cetăţeanul plătitor de taxe şi impozite. De patru ani auzim acelaşi lucru, că vor fi asfaltate străzile, dar cam atât…”, a subliniat preşedintele PNL Craiova.