Familia regală, oaspete de onoare la „Zilele Craiovei”

0
459

La invitaţia Primăriei Craiova, Alteţele Lor Regale, Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, însoțiți de Principele Nicolae, vor participa, duminică, la Zilele municipiului, ei fiind invitații de onoare la spectacolul muzical-coregrafic „Carmina Burana“, care va fi interpretat de artiștii Operei Române Craiova în Piața „Mihai Viteazul”.

 

Alteţele Lor Regale călătoresc cu trenul regal, urmând să sosească în jurul orei 14.00, în Gara Craiova. De altfel,trenul va rămâne garat la linia 28 și va putea fi vizitat, în  mod gratuit, duminică, între orele 15.30 și 20.00,  de toți cei care vor dori să-l vadă.

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, Principesa Margareta a invitat în trenul regal un număr de treizeci de vârstnici și copii, beneficiari ai programelor inter-generaţionale derulate de Fundaţia Principesa Margareta a României prin Centrul Comunitar Generaţii și Programul „Niciodată singur“. Aceștia vor fi musafirii familiei regale, pe traseul străbătut de la București la Craiova.

Alteţelor Lor Regale vor fi primiți, pe peron, de către primarul Lia Olguţa Vasilescu, apoi își vor continua vizita cu o întâlnire cu oficialităţile la sediul Primăriei. În jurul orei 15.30, Principele Radu și Principele Nicolae vor participa, la Centrul Multifuncţional, la evenimentul de promovare a lecturii intitulat „Cărţile Copilăriei“, program desfășurat, la nivel naţional, de Curtea Veche Publishing. În cursul serii, familia regală va lua parte la un dineu oferit de municipalitatea din Craiova.

La ora 22.00, Alteţele Lor Regale vor asista, în Piaţa „Mihai Viteazul”, la spectacolul muzical-coregrafic „Carmina Burana“, de Carl Orff, în interpretarea artiștilor Operei Române Craiova, acesta fiind, de altfel, cel mai important moment al acestei sărbători.