Conferinţa Internaţională „Competitivitate şi stabilitate în economia bazată pe cunoaştere – iConEc 2014”, la Universitate

0
193

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii din Craiova organizează în perioada 28 – 29 martie, a şasea ediţie a Conferinţei Internaţionale „Competitivitate şi stabilitate în economia bazată pe cunoaştere – iConEc 2014”.

Cu aceasta ocazie, distinşi oaspeţi de la importante universităţi europene vor susţine prelegeri în plenul conferinţei. Printre invitaţi, se numără prof. Gérard Cliquet, Universitatea din Rennes (Franţa), prof. Dirk Morschett, Universitatea din Fribourg (Elveţia), prof. Bernhard Swoboda, Universitatea din Trier (Germania), prof. Joachim  Zentes, Saarland University (Germania), prof. Eleftherios Thalassinos, Universitatea din Piraeus (Grecia). Festivitatea de deschidere va avea loc în Sala Albastră a Universităţii din Craiova, vineri, 28 a.c, cu începere de la ora 9:30. La conferinţă s-au înscris peste 150 de participanţi care vor susţine lucrări ştiinţifice în cadrul celor şase secţiuni organizate. Interesul manifestat face din acest eveniment un important reper al culturii organizaţionale dezvoltată de Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor.

Unul dintre invitaţii acestei conferinţe, profesorul Eleftherios Thalassinos va preda în perioada 24-29 martie 2014, cursul Macroeconomie la specializările cu predare în limba engleză Finanţe, Bănci şi Economie şi Afaceri Internaţionale ale Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor. Profesorul Eleftherios Thalassinos este un reputat cadru didactic al Universităţii din Piraeus, doctor în Metode cantitative la Universitatea Illinois din Chicago din 1983, MBA în Afaceri Internaționale la DePaul University Chicago din 1979, B.A. în economie la Universitatea din Atena din 1976. Editor şi fondator al European Research Studies Journal din 1998 – publicaţie internaţională indexată în EconLit, profesorul Thalassinos se află la Universitatea din Craiova pentru a doua oară în calitate de membru al colectivului de cadre didactice al specializărilor cu predare în limba engleză.