În Dolj a fost lansată Campania “Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”

1
196

Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, în parteneriat cu Primăriile Celaru, Cârcea, Apele Vii şi Castranova şi cu partenerul Skill, organizează în acest week-end o acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE). Acţiunea face parte din campania “Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”.

Astfel, astăzi, locuitorii comunei Celaru – şi cei din satele aparţinătoare Ghizdăveşti, Marotinu de Jos, Marotinu de Sus, Soreni –, din Cârcea, Apele Vii şi Castranova sunt aşteptaţi să predea deşeurile de echipamente electrice şi electronice în punctele de colectare puse deschise de Asociaţia RoRec, împreună cu Primăria Celaru. În ziua de 26 martie, între orele 9.00 – 16.00, cei peste 15.000 de locuitori din localităţile incluse în acţiune vor găsi echipele RoRec în patru puncte de colectare, adică la sediile Primăriilor din Celaru, Apele Vii, Cârcea şi Castranova.

Toţi cei care vor depune aparate vechi sau uzate în cadrul acestei acţiuni vor putea participa la tombole cu premii oferite de partenerul Skil. Premiile constau in 10 şlefuitoare cu bandă, 15 ferăstraie verticale, 15 maşini de găurit cu percuţie. Tragerea la sorţi a tombolei va avea loc pe 26 martie, la ora 19.00, la Primăria Celaru. Campania “Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”, lansată de Asociaţia RoRec, anul trecut, vine în sprijinul eforturilor susţinute ale Asociaţiei RoRec pentru conştientizarea faptului ca prin colectarea corectă a acestor deşeuri protejăm mediul

 

1 COMENTARIU

  1. Cred ca este o pacalela,extragerea a fost facuta din nainte,astept rezultatul tombolei,castiga agop si leu din carcea 100%.

Comments are closed.