„Cantonament” cu năbădăi pentru echipa lui Mititelu

0
111

Antrenorul Nanu a plecat la Farul, jucătorii nu se mai antrenează, iar fanii îl caută pe patron, în timp ce acesta dă comunicate de liniştire a atmosferei

Clubul lui Mititelu pare aproape de colaps, dar patronul pare să-şi epuizat tolba de diversiuni pentru a-l păstra conectat la aparate. Fane Nanu cu o mână de jucători se aciuaseră pe la Severin, dar s-au văzut evacuaţi şi de acolo şi au făcut cale întoarsă spre casă. „Nu mai vrem să ne antrenăm pe coclauri, am făcut destule sacrificii, suntem la capătul puterilor” au răbufnit şi cei mai fideli jucători ai lui Mititelu, în frunte cu căpitanul Mădălin Ciucă. Suporterii FCU s-au strâns buluc în centru, încercând să-i facă să revină, dar tentativa fuse zadarnică. Fără bani, fără teren de antrenament, fără stadion, fără speranţe e greu să mai continui. Antrenorul Fane Nanu a tulit-o la ceas de seară spre malul mării, acolo unde şi-a relansat cariera după plecarea de la Electroputere. El şi Napoli erau curtaţi intens de patronul Farului, Giani Nedelcu, acesta căutând antrenori obişnuiţi cu greutăţile. Cele câteva zeci de fani au cotit calea către sediul clubului, vârnd să-i ceară explicaţii patronului, dar acesta nu a fost de găsit. La „New York” le ieşi în cale patronul din acte, bodyguardul „Calu”, care îi sfătui să-şi vadă de treabă, iar itinerariul suporterilor fu deraiat. Următoarea ţintă a fost locuinţa lui Adrian Mititelu, dar străduţa unde aceasta se află era împânzită de forţe de ordine, patronul fiind avizat de intenţia fanilor. Aceştia se adunară la un bar să pună ţara la cale, una dintre opţiuni fiind programarea unui miting pentru duminică. Între timp, Nicolo Napoli află de dezertarea lui Nanu şi se mai întoarse o dată la locul de muncă de unde a fost „suspendat” de vreo 5 ori. „Nu mai lucrez niciodată cu Mititelu” spusese italianul la ultima demitere, acum câteva zile, dar la fel se răzgândise recent şi apropiatul său, Marcel Iancu. Peste patru zile, echipa lui Mititelu ar trebui să revină pe teren într-un meci oficial, la Slatina. Jucătorii sunt dispuşi să joace şi fără să se antreneze, mai ales că majoritatea nu au alternativă. „Nu vrem să riscăm să luăm 4-5 goluri la Slatina” îngăimă totuşi secundul Dragoş Bon, păstrând incertitudinea asupra prezentării la meciul de debut în 2014.

Mititelu vrea să amâne primele două meciuri

De negăsit în această perioadă zbuciumată, Mititelu a emis rapid un comunicat pe site-ul său oficial, pentru a linişti apele, precizând că a solicitat amânarea primelor două etape şi că a completat lotul cu jucători noi. „Având în vedere evenimentele de ultimă oră petrecute în viaţa clubului de fotbal Universitatea Craiova şi pentru a putea participa, cu şanse reale, în competiţia fotbalistică a Ligii a II-a, mâine, 26 februarie 2014, Universitatea Craiova va întreprinde demersurile legale pentru reprogramarea primelor două etape din Liga a II-a, respectiv meciurile cu FC Olt Slatina şi CSM Rm. Vâlcea. Totodată în ceea ce priveşte prevederile Legii 69/2000, dar şi prevederile statutului FRF, considerăm că motivele noastre sunt obiective şi că nu există niciun impediment legal, regulamentar pentru respingerea acestor solicitări. Menţionăm că astăzi, Universitatea Craiova a legitimat trei noi jucători, iar joi, 27 februarie, sau vineri, 28 februarie vor sosi la echipă alţi trei jucători”. Cei 3 jucători legitimaţi sunt portarul Barabaş şi jucătorii de câmp Remeş şi Cândrea.