Autorul accidentului de pe strada „Constantin Brâncuși” amendat cu 1.510 lei

0
98

Autorul accidentului de sâmbătă seara, de pe strada „Constantin Brâncuși” din Craiova, care a făcut praf un Opel Corsa, a rupt un stâlp al rețelei de iluminat public și și-a abandonat Mercedesul avariat la locul faptei, s-a prezentat, duminică seara la Poliție. A scăpat cu amendă în valoare de 1.510 lei, însă va trebui să achite contravaloarea pagubelor provocate.

Reprezentanții IPJ Dolj au confirmat că, duminică seara, la sediul Biroului Rutier Craiova, de pe strada „Câmpia Islaz”, s-a prezentat autorul accidentul soldat cu pagube materiale de pe strada „Constantin Brâncuși”. Este vorba despre craioveanul Ciprian Rădulescu, în vârstă de 38 de ani, care le-a declarat polițiștilor că a plecat de la locul accidentului pentru că nu avea poliţă RCA şi autoturismul Mercedes nu avea inspecţia tehnică la zi. Polițiștii l-au sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.510 lei.

“Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 1.510 lei pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, lipsă RCA şi lipsă ITP, urmând să achite și valoarea prejudiciului provocat”, ne-a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Birouluide  presă al IPJ Dolj.

Reamintim că sâmbătă seara, la volanul unui Mercedes înmatriculat în Dolj, Ciprian Rădulescu a pierdut controlul direcției de mers, a lovit un Opel pe care l-a proiectat într-un gard, apoi a doborât un stâlp al rețelei de iluminat public stradal. Și-a lăsat mașina la fața locului, aceasta fiind ridicată și transportată la sediul Biroului Rutier Craiova.