„Pacea cu zmeii, poveste de adormit adulţii”, spectacol în premieră la CCS Craiova

0
102

Premiera spectacolului „Pacea cu zmeii, poveste de adormit adulţii”, a trupei de teatru Face Act, are loc vineri, 25 octombrie, la ora 20.00,  în sala mare a Casei de Cultură a Studenţilor Craiova. Acest spectacol face parte din proiectul studenţesc „Ministagiune de toamnă” desfăşurat de Casa de Cultură a Studenţilor Craiova în perioada 01.10.2013 – 28.12.2013.

Spectacolul „Pacea cu zmeii, poveste de adormit adulţii” este inspirat din poveştile copilăriei cu prinţi şi prinţese doar că în acest caz personajele sunt aduse în zilele noatre, castelul s-a transformat într-o garsonieră iar numele de Făt Frumos nu mai este suficient pentru a plăti facturile. Principalul scop al acestui spectacol este acela de a educa tinerii să îşi clădească viitorul pe valori corecte şi să conştientizeze nevoia de cultură care se manifestă în orice societate. Intrarea este liberă.

“«Pacea cu zmeii», poveste de adormit adulţii” este o comedie modernă. Povestea se desfăşoară în jurul lui Făt Frumos, acum şomer, care nu doreşte să accepte realitatea. Conflictele şi situaţiile în care sunt puse personajele dau savoare acestei piese”, a declarat actriţa Mirela Găman, coordonator Face Act.