„Prinţul Broască”, din festival în festival

0
164

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Colibri” participă cu spectacolul „Prinţul Broască” la cea de-a XVI-a ediție a Festivalului de Comedie de la Caracal. Reprezentația va avea loc mâine, 21 noiembrie, începând cu ora 10.00, la Teatrul Naţional „Ștefan Iordache” din Caracal.

Dramatizare de Veselin Boidev după Fraţii Grimm, în regia lui Todor Valov, scenografia şi costumele Stefka Kyuvlieva, cu păpuşi confecţionate de Peter Cekunov, Ganka Kirilova şi Aurelia Sadovska, spectacolul îi are în distribuţie pe actorii Cosmin Dolea, Oana Stancu, Adriana Ioncu și Alis Ianoş.

Reprezentaţia „Prinţul Broască” a obținut, în urmă cu câteva zile, Premiul special al juriului la Festivalul Internaţional de Animaţie „Gulliver” de la Galaţi, organizat de Teatrul Dramatic „Fani Tardini” – Secţia Păpuşi „Gulliver”. Distincţia se alătură celor din 2013, primite la cea de-a XII-a ediţie a Festivalului Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete „Puck” de la Cluj-Napoca: Premiul pentru cea mai bună interpretare, acordat actriţei Adriana Ioncu, şi Premiul pentru scenografie, oferit Stefkăi Kyuvlieva.