„Am talent. Pot să ajut!” – eveniment caritabil pentru copii

0
274

Asociaţia Tineretul ONU – filiala Craiova în parteneriat cu Colegiul Naţional „Ștefan Velovan” organizează astăzi, ora 14.30, la sala de festivităţi a liceului, evenimentul caritabil „Am talent. Pot să ajut!”, prin care îşi propun ajutorarea copiilor de la Centrul Social „Best Life”.

Proiectul se va desfăşura sub forma unui spectacol, în cadrul căruia mai mulţi tineri talentaţi de la liceele din Craiova vor prezenta câte un moment artistic, ce constă în interpretarea unor piese muzicale. Printre invitaţi se numără Maria Roşculete, Daria Cojocaru, Emilena Istrate, Mario Niccolo Miselli, trupa „Trapped in sin”, Alexandra Birchi, Maria Cioabă, Denisa Maria Gâtan, Fabian Uţa. Biletele vor fi disponibile la intrare, la preţul de 5 lei. Din banii strânşi se vor procura alimente pentru copiii de la centrul social. În cadrul evenimentului va exista posibilitatea ca cei interesaţi să se înscrie în  asociaţie prin completarea unui formular, urmând a fi contactaţi pentru un interviu.

Asociaţia Tineretul ONU din România este o organizaţie non-guvernamentală, ce se ghidează după sloganul „Open your mind, improve our world!” şi are ca obiectiv promovarea valorilor Naţiunilor Unite prin intermediul activităţilor desfăşurare. Filiala Craiova a fost înfiinţată cu scopul de a ajuta la promovarea acestor valori prin intermediul evenimentelor şi proiectelor pe care le implementează.