Ion Prioteasa vrea rezultate de la CSJ Ştiinţa „U” Craiova

1
192

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, s-a întâlnit, miercuri, în sala de şedinţe a instituţiei, cu antrenorii şi reprezentanţii Clubului Sportiv Judeţean Ştiinţa „U” Craiova, cărora le-a solicitat să se implice mai mult în procesul de identificare, selecţie şi pregătire a tinerelor talente. 

„A fost această situaţie dificilă şi am traversat o perioadă mai grea, în care, după dezafilierea echipei Universitatea Craiova, noi nu am mai însemnat mare lucru din punct de vedere fotbalistic şi toţi antrenorii clubului de juniori ar fi trebuit să plece acasă. Nu aţi plecat pentru că nu am dorit noi, din respect pentru activitatea pe care aţi depus-o de-a lungul timpului şi din respect faţă de fenomenul fotbalistic din Craiova şi suporterii olteni. De altfel, o parte din dumneavoastră vă identificaţi cu succesul, fiind echipieri ai formaţiilor care au făcut istorie şi au adus glorie oraşului nostru. Noi am fost la curent cu evoluţia acestui club în toţi aceşti ani şi mereu am fost atenţi la tot ceea ce s-a întâmplat”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

„Din partea mea aţi avut tot sprijinul”

Şeful Administraţiei Publice Judeţene a mai afirmat în acordul întâlnirii cu antrenorii şi reprezentanţii Clubului Sportiv Judeţean Ştiinţa „U” Craiova că principiul după care Consiliul Judeţean Dolj se ghidează este obţinerea de rezultate. „Principiul după care ne ghidăm în Consiliul Judeţean Dolj este obţinerea de rezultate. Asta cerem de la toate instituţiile din subordinea noastră, deci şi de la dumneavoastră. Nu există nicio instituţie a noastră care să fi încheiat anul cu pierderi. Toate au înregistrat profit. Şi la dumneavoastră există un profit care se poate cuantifica, şi anume performanţa, rezultatele echipelor de juniori pe care le pregătiţi în competiţiile la care participaţi. În relaţia cu fiecare dintre dumneavoastră eu am fost corect. Am fost prieten şi ne-am dat mâna. De acum încolo intrăm într-o altă etapă şi vă spun că vreau mai multe rezultate de la acest club. Nu vă spun eu cum să vă faceţi grila, antrenamentele sau selecţia, pentru că mai bine ca dumneavoastră nu face nimeni altcineva această treabă. Din partea mea aţi avut tot sprijinul. Nu poate veni nimeni să-mi reproşeze că a avut nevoie de ceva la club, iar la mine nu a găsit uşa deschisă sau că nu m-am implicat atunci când a trebuit să găsim soluţiile. În continuare vă rog să-mi spuneţi cu ce probleme vă confruntaţi, ce aveţi nevoie, pentru că nu vom precupeţi niciun efort pentru a vă asigura toate cele necesare pentru a face performanţă.  Trebuie să fiţi mândri că faceţi parte din Consiliul Judeţean Dolj, pentru că, prin activitatea pe care am depus-o şi rezultatele pozitive, pe care toată lumea le vede, instituţia noastră a devenit un brand, pe care îl construim cu migală de aproximativ zece ani”, a mai spus preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

La întâlnirea cu preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, la care a fost prezent şi vicepreşedintele Cristinel Iovan, au participat reprezentanţi ai CSJ Ştiinţa „U” Craiova, între care directorul executiv Bogdan Pâncu, alături de antrenori ai echipelor de juniori: Marius Purcaru, Victor Niculescu, Viorel Călin, Valentin David, Daniel Mogoşanu, Ion Ciocan şi Dandu Ustabacieff.

1 COMENTARIU

  1. Cred ca cineva,dar sigur nu este craiovean,denumeste oechipa de fotbal si STIINTA si UNIVERSITATEA.Din cate stiu,in 1964,echipa care a romovat,se numea STIINTA,apoi U,pentru ca Balaci si altii,sa poata intra si termina o facultate.In consecinta,pentru nu ai da apa “la moara” lui Mititelu,denumirea corecta este STIINTA CRAIOVA.

Comments are closed.