Salonul de fotografie „Craiova Eterna” așteaptă înscrieri

0
154


Fotoclubul „Mircea Faria” în parteneriat cu Muzeul Olteniei îi invită pe artiștii amatori sau profesioniști să participe la Salonul de fotografie „Craiova Eterna”. La această a III-a ediție, organizatorii propun două secțiuni: „Craiova – Oameni, fapte, întâmplări” și „Temă liberă”. Termenul-limită pentru primirea lucrărilor este 19 mai a.c., rezultatele urmând să fie anunțate pe data de 25 mai. Vernisajul salonului va avea loc pe 28 mai, în Sala „Ștefan Ciuceanu” a Muzeului Olteniei, unde expoziția va rămâne deschisă până pe 12 iunie.

Fiecare artist fotograf este invitat să participe cu maximum patru fotografii/secțiune, care pot fi transmise în format digital pe adresa de e-mail mircea.faria@gmail.com. Taxa de participare este de 20 lei/secțiune ori 30 lei/ambele secțiuni. Juriul Salonului „Craiova Eterna 2104” este alcătuit din Radu Boroianu (președinte), Victor Boldâr – E.FIAP, Marcel Voinea – președintele Filialei Craiova a Uniunii Artiștilor Plastici din România, Dorian Delureanu și Lucian Rogneanu.

Juriul va aprecia primele 6 fotografii în ordinea valorii lor artistice pentru fiecare secțiune, acestea fiind recompensate cu medalii de aur, argint si bronz precum și cu trei mențiuni. Totodată, juriul va alege cele mai bune imagini pentru a fi înscrise pe un DVD care va fi distribuit tuturor participanților. Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0722.387.225 (Dorian Delureanu) și prin e-mail, la adresa de mai sus.