La nici 5 ani, deschide expoziția de desen „Culorile copilăriei”!

0
102
Gabriela Ramona Constantina Militaru-Cismaru

La Galeria de Artă „Vollard” a Casei de Cultură „Traian Demetrescu” va avea loc luni, 17 februarie, ora 17.00, vernisajul expoziţiei de pictură „Culorile copilăriei” a micuței artiste Gabriela Ramona Constantina Militaru-Cismaru. Născută la 23 iunie 2009, la Craiova, aceasta este, în prezent, în grupa mijlocie la  Grădiniţa „Voiniceii” (educatoare Mariana Bălaşa).

Spre pictură a fost îndrumată încă din grupa mică, de educatoarea Lavinia Nadia Cilibiu. Astfel, în anul 2012 a ajuns la cursurile de pictură susținute de prof . Ioana Flueraşu la Palatul Copiilor din Craiova, pe care le frecventează și în prezent. Totodată, activează la „Art Junior” din cadrul Casei de Cultură „Traian Demetrescu”, având-o coordonator pe prof. Magda Buce-Răduţ.

Expoziția „Culorile copilăriei” reunește lucrări în acuarelă, tempera, culori acrilice şi pastel, pe pânză, hârtie și sticlă. Au fost realizate în decursul a doi ani și redau teme biblice, peisaje, compoziţii cu flori, păsări, animale şi personaje. La vernisajul de luni, alături de micuța artistă de nici 5 ani se vor afla și muzeograful George Crăciunoiu, prof. Ioana Fluerașu și prof. Lavinia Nadia Cilibiu.