Campania „Vino şi tu la fotbal!” a continuat în şcolile din Bănie şi din judeţ / „Important este că Universitatea a redevenit echipa comunităţii”

0
162

Silvia Cârţu, soţia directorul tehnic al Ştiinţei, spune că indiferent cine antrenează echipa din Bănie, marele câştig îl reprezintă revenirea acesteia în patrimoniul oraşului.

Chiar în ziua în care directorul sportiv al Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a împlinit 59 de ani, clubul din Bănie a fost în vizită, cu prilejul campaniei de promovare „Vino şi tu la fotbal”, la şcoala unde directoare este Silvia Cârţu, soţia antrenorului craiovean. Distinsa doamnă a primit delegaţia Ştiinţei, în fruntea căreia s-a aflat mijlocaşul brazilian Madson, cel care a împărţit elevilor de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu“ materiale promoţionale cu însemnele Universităţii. „Copiii Craiovei au fost chemaţi să îmbrace tricoul alb-albastru, cel care arde pe orice oltean” notează site-ul oficial al grupării din Bănie. Doamna Silvia Cârţu s-a bucurat de vizita alb-albaştrilor şi a ţinut să precizeze că marele  câştig al Universităţii Craiova nu este neapărat alăturarea soţului său în staff-ul echipei, ci faptul că Ştiinţa a redevenit de doi ani echipa comunităţii, a oraşului Craiova. „Şcoala noastră a dat şi va da jucători pentru Universitatea Craiova. Echipa are un loc special în această şcoală. Indiferent de cine o antrenează, important este să aparţină comunităţii, să fie a oraşului“ a spus Silvia Cârţu, decenii întregi cadru didactic, dar şi un adevărat manager al instituţiilor de învăţământ din Bănie.

Înainte de a merge la şcoala soţiei lui Sorin Cârţu, caravana Universităţii Craiova a fost la Şcoala Gimnazială Bucovăţ. „După ce a primit fanionul din partea profesoului Mitică Barbu, directorul Dorin Pascu l-a aşezat la loc de cinste, lângă icoana din biroul său” se specifică pe pagina oficială a Universităţii Craiova. Apoi, în prima pauză, elevii au primit în curtea şcolii orare cu echipa Universităţii şi au cântat împreună imnul Ştiinţei.