„S-au făcut schimbări fără să se ţină cont de profesionalismul oamenilor”

2
24

Deputaţii democrat-liberali doljeni, Constantin Dascălu şi Ştefan Stoica au susţinut ieri, la sediul Organizaţiei Judeţene a PDL Dolj o conferinţă de presă, în cadrul căreia au prezentat „Raportul real al unui an de guvernare USL realizat de Partidul Democrat Liberal. – Mai 2012-Mai 2013, Anul declinului-”.

Constantin Dascălu

Deputatul Dascălu a atras atenţia vizavi de schimbările politice făcute la nivelul instituţiilor statului şi a politizării excesive a acestora. “Au fost făcute peste 5.000 de schimbări în sistem, nu s-a ţinut cont dacă oamenii erau profesionişti. S-au făcut schimbări în funcţie de clientela politică a USL. Chiar de la instalarea guvernului au fost probleme cu miniştrii, au fost retraşi sau schimbaţi aproape jumătate din membrii guvernului. Toate aceste lucruri au determinat critici foarte dure din partea Uniunii Europene, comunităţii internaţionale, au determinat schimbarea cursului leu/euro. De asemenea, au fost atacuri deschise asupra sistemului judiciar din România, asupra procurorilor şi au pus semne de întrebare asupra existenţei statului de drept sau nu”, a declarat deputatul Constantin Dascălu.

Ştefan Stoica : „Avem peste 4.500 de firme în insolvenţă”

Ştefan Stoica

Tot despre declinul economiei româneşti a vorbit în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă şi deputatul Ştefan Stoica. “Avem peste 4.500 de firme în insolvenţă iar numărul locurilor de muncă a scăzut foarte mult. Este o guvernare a dublului-limbaj, a incompetenţei, atât la nivel central cât şi local. Au venit în faţa cetăţenilor şi au spus că o să curgă lapte şi miere, au spus foarte multe minciuni şi acum ne prezintă cu aroganţă procentul de 70 % din voturile de la alegeri dar care le-au obţinut pe minciună. În ultimul an de guvernare al USL nu au fost manageri privaţi aşa cum s-a promis în campanie deşi PDL a lăsat cadrul legislativ necesar şi în această perioadă au crescut arieratele acestor companii ale statului”, a mai spus Ştefan Stoica.

2 COMENTARII

  1. vorbiti de funie in casa spanzuratului…toti faceti la fel!….deosebirea este ca pdl-stii erau mai cinici…in rest ,,toti o apa si-un pamant,,.

  2. eu la nici 30 de ani eram director la ape in 2005 ca am fost capabil…la lipit afise…am fost tare…rusine ba…

Comments are closed.