Cristinel Iovan, vicepreşedintele CJ Dolj : „Deja ştim că în zona aeroportului CEZ Distribuţie va face o investiţie consistentă”

0
102

vicepreşedintele CJ Dolj Cristinel Iovan a afirmat că, în perspectiva proiectului de realizare a celui de-al doilea parc industrial, era necesară o întâlnire consultativă cu reprezentanţii societăţilor care se ocupă de distribuţia energiei electrice şi a gazului natural.  „Suntem în etapa în care punem de acord unele aspecte şi documente, pentru ca atât parcul industrial şi Aeroportul Craiova, cât şi alţi consumatori din acea zonă să poată beneficia de aceste servicii de utilitate publică. Mă bucur să constat încă o dată că am găsit atât în CEZ Distribuţie, cât şi în furnizorul Distrigaz doi parteneri deschişi, care şi-au manifestat întreaga disponibilitate pentru a sprijini Consiliul Judeţean Dolj în demersurile de a înfiinţa cel de-al doilea parc industrial”, a subliniat Cristinel Iovan.

 

Vicepreşedintele CJ Dolj a mai spus că a fost o întrevedere benefică, în care s-au discutat lucruri concrete. „Deja ştim că în zona aeroportului CEZ Distribuţie va face o investiţie consistentă în construirea unei staţii de transformare. Pe de altă parte, foarte important pentru CJ Dolj este şi subiectul dezvoltării reţelei de alimentare cu energie electrică a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, cu atât mai mult cu cât în perioada următoare vom investi în modernizarea şi extinderea Unităţii de Primiri Urgenţe, precum şi în construirea unei clinici de cardiologie intervenţională şi chirurgie cardiovasculară. Şi pe acest subiect am găsit deschidere din partea reprezentanţilor CEZ Distribuţie pentru a identifica împreună soluţiile optime de rezolvare a acestei probleme“, a declarat vicepreşedintele CJ Dolj Cristinel Iovan.