Peste 1.200 de copii au venit în vacanță la Teatrul „Colibri”

0
45

Peste 1.200 de copii au ales să își petreacă vacanța alături Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri” și să se bucure de poveștile pregătite pentru ei săptămâna trecută, au declarat reprezentanții instituției. Cei mici au călătorit prin culisele teatrului lor în Ziua Porților Deschise, și-au dat întâlnire cu personajele preferate și actorii dragi la spectacolele prezentate în sala studio și pe scena sălii mari: „Cheiţa fermecată”, „Beatles, my love”, „Vintage puppets”, „Albă ca Zăpada”, „Inimă de piatră” şi „De-a capra cu trei iezi”.

Luna februarie continuă la Teatrul „Colibri” cu spectacole pentru copiii de toate vârstele. Sâmbătă, 14 februarie, ora 18.00, mediază întâlnirea cu „Rățușca cea urâtă”, urmând ca duminică, 15 februarie, la ora 11.00, să intre în scenă „Prințul Broască”. Sâmbătă, 21 februarie, ora 18.00, este programat spectacolul „Pinocchio”, iar duminică, 22 februarie, ora 11.00, „Poveste japoneză”. Pe 28 februarie, la ora 18.00, cei mici vor poposi în lumea poveștii „Ursul păcălit de vulpe”. Preţul biletelor la spectacolele din week-end este 5 lei, 7 lei sau 10 lei, în funcţie de locul ales în sală.

Joia din 26 februarie este a publicului de peste 16 ani, care, de la ora 19.00, va putea vedea spectacolul „Fidelitate”, prezentat de Teatrul ACT din București în cadrul proiectului „Colibri într-un ACT”. Regia este semnată de Dragoș Campan, scenografia – de Maria Dore, iar din distribuție fac parte Adelaida Zamfira, Gheorghe Ifrim și Florin Busuioc. Prețul biletului: 20 lei.