Spectacol de varietăți, astă-seară, în deschiderea noii stagiuni a Teatrului „Colibri”

0
133

Teatrul pentru Copii și Tineret „Colibri” deschide oficial stagiunea 2015-2016 cu un spectacol de varietăți cu păpuși, pentru toate vârstele. Evenimentul are loc astă-seară, începând cu ora 19.00, prețul unui bilet fiind 10 lei. Pe parcursul lunii noiembrie, micii și marii spectatori sunt așteptați la opt reprezentații la sediul teatrului, din Calea București nr. 56. Toate au loc în weekend și propun întâlnirea cu unele dintre cele mai cunoscute și îndrăgite personaje de poveste.

O oră de distracție pe scenă și în sală!

Publicul are șansa unică să vadă astă-seară, chiar din sala de spectacol, cum se desfășoară audițiile la teatru, să descopere ce alte aptitudini îi trebuie unui actor păpușar pe lângă talent. Spectacolul va sta sub semnul umorului, culorilor, muzicii și luminilor, organizatorii garantând o oră de distracție pe scenă și în sală.

Ies la rampă actorii Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu, Alla Cebotari, Rodica Prisăcaru, Iulia Cârstea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Mugur Prisăcaru, Daniel Mirea, Cosmin Dolea și Emanuel Popescu. Li se alătură Marin Fagu, până cu demult actor al Teatrului de Animație Țăndărică din București, spectacolul de astă-seară fiind pentru acesta unul de bun venit în trupa craioveană. În aceeași reprezentație publicul va regăsi cu bucurie trei dintre colaboratorii dragi ai teatrului craiovean: Geo Dinescu, Cristian Mitescu și Sorin Dorobanțu.

 „Prietenii Motanului Încălțat” revin la teatru

De la acest sfârșit de săptămână, publicul este așteptat la spectacol – așa cum s-a obișnuit – în fiecare weekend. Mâine, 7 noiembrie, la ora 18.00, „Frumoasa din pădurea adormită”, celebrul basm al Fraților Grimm, ia forma comediei muzicale pentru copii, pe un scenariu și în regia lui Cristian Pepino, cu scenografia semnată Vlad Tănase, pe muzica lui Dan Bălan. Spectacolul plin de culoare și ritm îi are în distribuție pe actorii Alla Cebotari, Rodica Prisăcaru, Ionica Dobrescu, Alis Ianoș, Adriana Ioncu, Marin Fagu, Mugur Prisăcaru, Cosmin Dolea, Daniel Mirea și Emanuel Popescu.

Duminică, 8 noiembrie, la ora 11.00, întâlnim „Prietenii Motanului Încălțat” într-o propunere de interpretare a cunoscutei povești venită din partea actriței Iulia Cârstea. Alături de colegii de scenă Daniel Mirea, Ionica Dobrescu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu a transformat-o într-un spectacol ce prezintă isprăvile unei trupe amatoare de teatru de păpuși și admiratoare a vestitului motan, hotărâtă să cucerească publicul de la oraș.

Fiecare weekend cu poveștile lui

Programate pentru noiembrie sunt și spectacolele „Pinocchio” (sâmbătă, 14 noiembrie, ora 18.00), „Invitație la joacă” (duminică, 15 noiembrie, ora 11.00), „Ursul păcălit de vulpe” (sâmbătă, 21 noiembrie, ora 18.00), „Poveste japoneză” (duminică, 22 noiembrie, ora 11.00), „Albă ca Zăpada” (sâmbătă, 28 noiembrie, ora 18.00) și „Prințul Broască” (duminică, 29 noiembrie, ora 11.00). Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului „Colibri”, de luni până sâmbătă, între orele 10.00-13.00 şi 16.00/19.00, iar duminica, în intervalul 10.00-13.00.